Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The WyattChristmas Five (D) & D.J. Swinging Rocking Daddy

24 juni @ 20:00 - 25 juni @ 01:00

Drie vier vijf…! Deze Duitse band is nu twaalf jaar actief en in die tijd is een trio uitgegroeid tot een vijfkoppige band, The WyattChristmas Five.

De vijf muzikanten zorgen voor een briljante muziekuitbarsting in de stijl van blues, swing en rockabilly in een uiterst gevarieerde en dansbare vorm!
Harmony vocals, boogie-woogie piano, stuwende shuffle groove, bluesharp en een zeer flexibele leadgitaar geven de band alle mogelijkheden om hun creatieve improvisatiekogels te schieten …
De WyattChristmas Five zijn regelmatig onderweg in Duitsland en de buurlanden om voor stijlvol geluid te zorgen. De band heeft gespeeld op Firebirds Festival (GER), Bethune Retro (FR), Rollin’ Dudes (AT), Moersquake (GER), Feel The 50ies (NL), Walldorf Weekender (GER), Rockin’ Around The Christmas Tree (GER ) en vele andere evenementen. Drie albums op Part Records en één EP staan op stapel – de volgende langspeler is in de maak en zal in 2023 verschijnen.

Als de band niet speelt dan zorgt D.J. Swinging Rocking Daddy ervoor dat de dansvloer gevuld blijft.
De D.J. staat bekend om de variatie van verschillende stijlen zoals, Jump Blues, Early Rock and Roll, Rockabilly en meer zolang er maar een lekker ritme heeft en goed klinkt.
Stilzitten is geen optie!

Gegevens

Begin:
24 juni @ 20:00
Einde:
25 juni @ 01:00
Evenement Categorie:

Organisator

Dance to the 60’s
Telefoon:
0623050364
E-mail:
rockingsillie8@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Musicdome (Silverdome)
van der Hagenstraat 22
Zoetermeer, Zuid-Holland 2722 NT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0623050364