Rock ’n Roll Dansdemonstratie 

Een Swingende Sensatie!

 

Stap binnen in de wereld van swingende dans en opzwepende rock ’n roll hits uit de jaren 50 met onze gepassioneerde dansers. Bij onze enthousiaste dansformatie laten we de klassiekers weer tot leven komen, boordevol energie en toewijding. Maar we bieden meer dan alleen een geweldige show! We hebben ook de mogenlijkheid om uw gasten actief te laten deelnemen aan het plezier. Hoewel rock ’n rollen niet in één avond kan worden geleerd, hebben we een assortiment van eenvoudige pasjes om uw gasten op weg te helpen, zodat ze de dansvloer kunnen betreden en meedeinen op de muziek.
Wij zijn niet zomaar een dansformatie; wij hebben een indrukwekkende staat van dienst, variërend van optredens in tv-programma’s tot het entertainen van zowel kleine feesten als grote evenementen. Met ons team staan we klaar om van uw evenement een onvergetelijke en swingende ervaring te maken.
Voor meer informatie en boekingen, aarzel niet om ons te bellen. Uw feest verdient het allerbeste, en dat is precies wat wij leveren!”

Info: 0623050364